Vezetői, üzleti tréningek, továbbképzések


Felsővezető képzés


Gyakorlatorientált vezetőképzéseink célja a vezetői teljesítmény javítása, olyan vezetők kinevelése, akik képesek önállóan működő csapatot építeni, hatékonyan irányítani. Főbb témakörök: személyiségfejlesztés, vezetési ismeretek és módszerek átadása, kommunikáció, tárgyalástechnika, konfliktuskezelés, változások kezelése.

Középvezető képzés


Gyakorlatorientált vezetőképzéseink célja a vezetői teljesítmény javítása, olyan vezetők kinevelése, akik képesek az ipari társadalom keretei között, egy konkrét vállalaton belüli (kisebb részben kívüli) vezetési kapcsolatrendszer működtetésére. A tananyag terjedelmét és az egyes modulokra fordított képzési időt a képzésbe bevont csoport meglévő ismereteinek és kompetenciáinak szintje együttesen határozzák meg. Főbb témakörök: önismeret fejlesztése, kommunikáció, vezetői feladatok, időgazdálkodás.

Csoportvezető képzés


Vezetéselméletet és vezetési gyakorlati ismereteket iskolában (egyetem, főiskola) nem szerzett csoportvezetők felkészítése az ipari társadalom keretei között, egy konkrét vállalaton belüli (kisebb részben kívüli) vezetési kapcsolatrendszer működtetésére.

Üzleti menedzserképzés (értékesítési munkatársak/üzletkötők képzése)


Az értékesítés területén dolgozó személyek hatékony munkavégzéséhez szükséges ismereteinek bővítése, rendszerezése. Az értékesítés eredményességét növelő módszerek átadása. A résztvevők felkészítése az új ismeretek és technikák gyakorlatban történő alkalmazására.

Ügyfélkapcsolati munkatársképzés


Az ügyfél orientáltság fejlesztése, szemléletformálás, az ügyfélszolgálati munka hatékonyságának javítása.

Projektmenedzsment


A képzés lényegét a projektek és az azok megvalósítását, menedzselését segítő technikák, módszerek és azok megismerése, átadása képezi. Segítséget nyújt, a résztvevők számára a különféle innovációs folyamatok menedzselésében.