OKTATÁS


Vezetői, üzleti tréningek, továbbképzések

Felnőttképzési regisztrációs szám: 03 0042 04Szándékunk, a képzésbe bekapcsolódók részére olyan ismeretek, módszerek átadása, melyek segítségével növelhetik saját egyéni kreativitásukat, hatékonyságukat és ezzel hosszútávon sikeressé tehetik magukat és cégüket.
Célunkat magas minőségi szintű, közérthető, magyar tudáson alapuló és hazai elvárásokat figyelembevevő tréning programok készítésével és működtetésével kívánjuk elérni.
A tréningrendszer lehetőséget teremt ugyanazon vagy különböző szervezetek azonos képzési igényeivel rendelkező munkatársainak együttes fejlesztésére. Biztosítja az azonnal alkalmazható, beépíthető módszerek és ismeretek elsajátítását és ezen keresztül a résztvevők eredményességének növelését.
Tovább


Belső tréningekSpeciális, a szervezet igényének megfelelő tanácsadás, tréning létrehozása és működtetése az adott cégen belül. Indításuk fontos eleme a "testre szabás".

Nyílt kurzusok rendszereA képzésbe különböző szervezetek azonos képzési igényeivel rendelkező munkatársai kapcsolódnak be.
A Munkaügyi Központ által regisztrált képzési programjaink kerülnek feldolgozásra nyílt kurzusainkon.

Számítástechnikai tanfolyamok


A tanfolyamok végén vizsgázni nem kell, hiszen csak arra törekszünk, hogy a tanulók megfelelő módon tudják használni a számítógépet, és emiatt rengeteg olyan információ kimarad ami a sikeres vizsgákhoz szükséges, de a mindennapi munkához nem.


Akkreditációs lajstromszám: AL-2287
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00951-2009

Adatbázis-kezelés

A tanfolyam résztvevői megismerkednek az adatbázis-kezelés elméletével és gyakorlatával, mely során képessé válnak egy többtáblás adatbázis megtervezésére, létrehozására, valamint lekérdezések, űrlapok és jelentések készítésére. A tanfolyamon használt szoftver:
Microsoft Office 2010-es programcsomag Access adatbázis-kezelője
A tanfolyam óraszáma, gyakorisága:
30 óra (6 x 5 óra)

Elektronikus levelezés, kommunikáció

A tanfolyam azoknak szól, akik meg szeretnének ismerkedni a digitális korszak új kommunikációs technológiáival. A tanfolyam során megismerkednek az elektronikus levelezés (web alapú illetve MS Outlook 2010), a közösségi portálok, a csevegő-programok (Skype, MSN) használatával és lehetőségeivel. A tanfolyamon használt szoftver: MS Explorer, Chrome, Outlook, Skype, Windows Live Messenger A tanfolyam óraszáma, gyakorisága: 10 óra (2 x 5 óra)

Prezentációkészítés

A tanfolyam célja, hogy a részvevők elsajátítsák a prezentációkészítés alapjait, melynek segítségével egyedi bemutatókat tudnak gyorsan, látványos elemekkel fűszerezve, igényesen létrehozni. A tanfolyamon használt szoftver: MS Windows Office PowerPoint 2010 A tanfolyam óraszáma, gyakorisága: 12 óra (3 x 4 óra)

Szövegszerkesztés

A tanfolyam egy korszerű szövegszerkesztő program felhasználói szintű ismeretanyagát nyújtja, melynek segítségével a hallgatók képesek lesznek gyorsan létrehozni igényes dokumentumokat, tablókat, körleveleket. A tanfolyamon használt szoftver: MS Windows Office Word 2003/2007/2010 A tanfolyam óraszáma, gyakorisága: 25 óra (5 x 5 óra)

Táblázatkezelés

A tanfolyam egy korszerű táblázatkezelő program felhasználói szintű ismeretanyagát nyújtja, melynek segítségével a hallgatók képesek lesznek táblázatok gyors létrehozására, formázására, módosítására, függvények használatára és igényes kivitelű grafikonok elkészítésére. A tanfolyamon használt szoftver: MS Windows Office Excel 2003/2007/2010 A tanfolyam óraszáma, gyakorisága: 15 óra (3 x 5 óra)

Weblapkészítés

A tanfolyam célja, hogy a hallgatók egy saját tervezésű honlapot önállóan képesek legyenek elkészíteni. Ennek érdekében megismerkednek egy képszerkesztő és egy grafikus felületű weblapkészítő program használatával és lehetőségeivel. A hallgatók érdeklődésétől függően a tanfolyam második felében egy-két korszerű web-fejlesztési technikát ismerhetnek meg a résztvevők. (Flash, DHTML) A tanfolyamon használt szoftver: Adobe Photoshop, MS SharePoint Designer 2007, Macromedia Flash, PHP, JavaScript A tanfolyam óraszáma, gyakorisága: 60 óra (15 x 4 óra)

Kislétszámú (max. 9 fő), családias hangulatú csoportok, légkondícionált gépterem. Ingyenes jegyzet és gyakorlási lehetőség.