CégünkrőlA Pro-Genius kft. 1991-ben alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek. 1994-ig a cégben meghatározó tulajdonrésszel rendelkezett a pécsi székhelyű High Computer Kft. Így természetesen a megyében és azon is túl sikeresen értékesítettük és menedzseltük a kereskedelemben használt szoftver és hardver rendszerüket. Cégünk egyik üzletága az e tapasztalatokon is alapuló szoftver és hardver értékesítés, valamint a hálózatépítés és a rendszergazdai szolgáltatás. 1998-tól a fejlesztő céggel kötött szerződés alapján három megyében kell értékesítenünk és működésében kiszolgálnunk a Septowin elnevezésű integrált ügyviteli rendszert.

Cégünk alapítója az 1998-ban létrehozott Katedra Informatikai és Művészeti Szakközépiskolának.

Tanulmányozva a hazai tanácsadási, képzési lehetőségeket és a felmerülő szükségletet, lefedetlen területeket találtunk. Ez, valamint a munkánk során a képzéssel - tanácsadással kapcsolatban szerzett tapasztalataink ösztönöztek bennünket, hogy kifejlesszük a Magyar Munkaerő-fejlesztési Belső Tréninget - s illesszük azt egy tanácsadási rendszerbe.

E tevékenységünk az informatikai üzletág fejlesztésére is hatott. Az itt szerzett tapasztalatok alapján választottuk a tisztán magyar fejlesztésű, ígéretesen fejlődő és referenciáiban jól működő Septowin rendszert.